Ohjelmistokehittäjä

Pärjäät tehtävässäsi, jos olet analyyttinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Olet monipuolisesti asioista kiinnostunut ja seuraat alan kehitystä. Ohjelmointikokemusta sinulle on kertynyt harrastuksista ja/tai töistä. Sydäntäsi lähimpänä voi olla rautaläheinen ohjelmointi, teollisuuden ohjelmistot tai esimerkiksi back-end tekeminen. Haluat perehtyä asiakkaan tarpeisiin ja toimialaan voidaksesi auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukas koodi tuottaa sinulle iloa ja olet halukas kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Lisäksi englanti sujuu sinulta sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti.

Rekrytointi meillä sisältää lyhyen keskustelun, jossa haluamme kuulla sinusta ja toiveistasi sekä kerromme lisää Tickingbotista. Toiveiden osuessa hyvin yhteen teetämme kooditestin (kesto noin 2h) ja lisäksi meillä on tekninen haastattelu. Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa ripeästi.

Teemme toistaiseksi voimassa olevia työsopimuksia ellet itse halua jotain muuta. Palkkasi perusteena on osaamisesi. Haluamme Tickingbotin olevan sinullekin hyvä työpaikka!

Haluamme kuulla sinusta ja kiinnostuksen kohteistasi. Ota meihin yhteyttä alla olevalla simppelillä lomakkeella! Lisätietoja antaa Matleena Piesala +358 50 366 1849.

Paikkakunta: Tampere, Hyvinkää
Työsuhde: Kokopäiväinen, vakituinen
Päivitetty: 07.12.2020
Lataa pdf-tiedosto (max. 15 Mb)
close

Tickingbot Oy, Visiokatu 4, 33720 Tampereinfo@tickingbot.fiLinkedIn