C++ ohjelmistokehittäjä

Tickingbot on kasvava ohjelmistokehitykseen ja ohjelmistotestaukseen erikoistunut tamperelaisyritys. Tällä hetkellä meillä on asiakkuuksia Tampereella ja Hyvinkäällä. Olemme joukko tavallisia tyyppejä, jotka arvostavat reilua meininkiä – se näkyy tavassamme toimia asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa.

Haemme juniori- ja senioriohjelmistokehittäjiä vakituiseen työsuhteeseen.

Pärjäät meillä ohjelmistokehittäjänä, jos

  • olet analyyttinen
  • sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot
  • sinulle on kertynyt ohjelmointikoulutusta harrastuksista tai töistä
  • sinulla on alan koulutusta
  • haluat auttaa asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla
  • laadukas koodi tuottaa sinulle iloa.

Sydäntäsi lähimpänä voi olla rautaläheinen ohjelmointi, teollisuuden ohjelmistot tai esimerkiksi back-end-tekeminen. Englanti sujuu sinulta sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Odotamme sinulta C++-osaamista ja ketterien menetelmien tuntemusta. Lisäksi olisi hyvä, jos sinulla olisi kokemusta yhdestä tai useammasta seuraavista teknologioista: Git, Jenkins, Python, Robot Framework, pilvipalvelut ja TCP/IP.

Tarjoamme reilun työpaikan, jossa saat olla oma itsesi. Meillä on sinulle osaavat kollegat ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Haluamme Tickingbotin olevan sinullekin hyvä työpaikka. Ohjelmistokehittäjämme Juho kuvaa meitä näin: ”Tickingbotilla oli ihan heti ensimmäisestä päivästä lähtien tosi rento meininki. Täällä on äärimmäisen mukava olla. Työt hoidetaan tietenkin erittäin hyvin, mutta asioita ei oteta muuten turhan vakavasti. Työtehtävät ovat todella mielenkiintoisia, ja asiakkailla on monenlaisia ohjelmistohaasteita, joita ratkaistessaan joutuu miettimään kokonaisuutta laajasti.”

Palkkasi perusteena on osaamisesi ja halusi oppia.

Rekrytointi meillä sisältää aluksi lyhyen keskustelun, jossa haluamme kuulla sinusta ja toiveistasi sekä kerromme lisää Tickingbotista. Jos toiveemme osuvat hyvin yhteen, teetämme kooditestin, jonka kesto on noin kaksi tuntia. Lisäksi meillä on tekninen haastattelu. Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa ripeästi.

Haluamme kuulla sinusta ja kiinnostuksen kohteistasi. Ota meihin yhteyttä alla olevalla simppelillä lomakkeella! Lisätietoja antaa Matleena Piesala +358 50 366 1849.

Paikkakunta: Tampere, Hyvinkää
Työsuhde: Kokopäiväinen, vakituinen
Päivitetty: 07.12.2020
Lataa pdf-tiedosto (max. 15 Mb)
close

Tickingbot Oy, Visiokatu 4, 33720 Tampereinfo@tickingbot.fiLinkedIn