Sulautetun ohjelmiston kehittäjä (Seniori)

Pärjäät hyvin tehtävissäsi, kun olet kokenut C/C++ ohjelmoija ja erilaiset sulautetut ympäristöt ovat sinulle tuttuja. Olet sinut buildaustyökalujen ja testausjärjestelmien kanssa ja työpakissasi on tarpeen mukaan myös muita ohjelmointikieliä. Olet halukas kehittämään osaamistasi edelleen ja jaat osaamistasi mielelläsi muille. Osaat ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja laadukas koodi on sinulle ylpeyden aihe. Analyyttisyys ja itsenäinen ongelmanratkaisukyky ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia. Pystyt valitsemaan oikean lähestymistavan ja työkalut kuhunkin ongelmaan tai luomaan ne itse. Seuraat alan uusinta kehitystä ja mahdollisesti harrastat jotain ammattiosaamiseesi liittyvää. Englanti sujuu sinulta suullisesti ja kirjallisesti.

Tarjoamme reilun työpaikan, jossa saat olla oma itsesi. Meiltä saat osaavat kollegat ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Teemme toistaiseksi voimassa olevia työsopimuksia ellet itse halua jotain muuta. Palkkasi perusteena on osaamisesi. Haluamme Tickingbotin olevan sinullekin hyvä työpaikka!

Rekrytointi meillä sisältää aluksi lyhyen keskustelun, jossa haluamme kuulla sinusta ja toiveistasi sekä kerromme lisää Tickingbotista. Toiveiden osuessa hyvin yhteen teetämme kooditestin (kesto noin 2h) ja lisäksi meillä on tekninen haastattelu. Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa ripeästi.

Haluamme kuulla sinusta ja kiinnostuksen kohteistasi. Ota meihin yhteyttä alla olevalla simppelillä lomakkeella! Lisätietoja antaa Matleena Piesala +358 50 366 1849

Paikkakunta: Tampere, Hyvinkää
Työsuhde: Kokopäiväinen, vakituinen
Päivitetty: 17.09.2020
Lataa pdf-tiedosto (max. 15 Mb)
close

Tickingbot Oy, Visiokatu 4, 33720 Tampereinfo@tickingbot.fiLinkedIn