Johtava testiautomaatiokehittäjä

Pärjäät hyvin tehtävissäsi, kun sinulla on monipuolisesti kokemusta erilaisista testausautomaatioprojekteista ja olet kotona erilaisissa teknologiaympäristöissä. Olet halukas kehittämään osaamistasi edelleen ja jaat osaamistasi oma-aloitteisesti tulevalle tiimillesi. Olet itsenäisesti asiakaslähtöinen ja laatu on sinulle ylpeyden aihe. Erilaiset testaus- ja ohjelmistoprojektityökalut ovat sinulle tuttuja ja pystyt valitsemaan oikeat välineet kuhunkin tehtävään. Analyyttisyys ja itsenäinen ongelmanratkaisukyky ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia. Lisäksi olet monipuolisesti asioista kiinnostunut ja seuraat alan kehitystä. Englantikin sujuu sinulta suullisesti ja kirjallisesti.

Tarjoamme reilun työpaikan, jossa voit oma itsesi. Meiltä saat osaavat kollegat ja tuemme ammatillista kehittymistäsi. Pääset rakentamaan tiimiä ja viemään koko yritystä uudelle tasolle. Palkkasi perusteena on osaamisesi. Haluamme Tickingbotin olevan sinullekin hyvä työpaikka!

Rekrytointi meillä sisältää aluksi lyhyen keskustelun, jossa haluamme kuulla sinusta ja toiveistasi sekä kerromme lisää Tickingbotista. Toiveiden osuessa hyvin yhteen teetämme kooditestin (kesto noin 2h) ja lisäksi meillä on tekninen haastattelu. Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa ripeästi. Haluamme kuulla sinusta ja kiinnostuksen kohteistasi. Ota meihin yhteyttä alla olevalla simppelillä lomakkeella! Lisätietoja antaa Matleena Piesala +358 50 366 1849.

Paikkakunta: Tampere
Työsuhde: Kokopäiväinen, vakituinen
Päivitetty: 28.11.2020
Lataa pdf-tiedosto (max. 15 Mb)
close

Tickingbot Oy, Visiokatu 4, 33720 Tampereinfo@tickingbot.fiLinkedIn